You are here: PSPad forum > Developer forum - new builds > PSPad unicode 5.0.4 (521) Cesky
Posted by: pspad | Date: 2020-09-09 07:08 | IP: IP Logged
mkocman:Ještě si dovolím:
* Karta 'Výsledky hledání v souborech' > klik na daný řádek zafunguje jen do pozice myši cca 600 b. (souřadnice X) - pokud dvojkliknu víc vpravo, zafunguje to pro stávající řádek, kde je kurzor, přestože na zamýšleném řádku klikám přímo na text - nikoli na bílé místo za textem. Děkuji.
Tohle bude tím, že výsledky hledání obsahují jen řádek, který je pak vykreslováním formátován na zobrazovaný text.
Zkusím se na to podívat.
Posted by: mkocman | Date: 2020-09-18 08:39 | IP: IP Logged
mkocman:* Při zapnutém Zálohování prosím dělat zálohu i z PPR, AutoCorr, zvýrazňovačů ad. ...
Jen poznámka: nadále nezálohovat při akci "Uložit bez změny času" - tam je to tak správně.
Posted by: mkocman | Date: 2020-09-25 14:02 | IP: IP Logged
Ještě bych měl takovou prosbičku: zda by na formuláři Statistika (Soubor/Informace o souboru) mohla přibýt položka 'Naposledy načteno/uloženo' (datum a čas)? Dost by mi to pomohlo u sdílených souborů (v práci v podstatě všechny) pro zjištění, zda mám stále aktuální verzi (v současnosti to řeší 'Otevřít znovu', čímž ale příjdu o možnost UNDO, nebo 'Porovnat s obsahem na disku', což není dostatečně rychlé).
A pak ještě starší, i jinými avizovaná chybka, kdy na Esc se nečekaně zavře zadokovaný Průzkumník kódu.
Děkuji.
Posted by: pspad | Date: 2020-09-27 08:04 | IP: IP Logged
Hned na první záložce statistiky je datum a čas vytvoření a poslední změny.
Posted by: pspad | Date: 2020-09-27 08:35 | IP: IP Logged
mkocman:A pak ještě starší, i jinými avizovaná chybka, kdy na Esc se nečekaně zavře zadokovaný Průzkumník kódu.
Podařilo se mi to na ESC zavřít jen v jednom konkrétním případě:
je povolené zavření programu na ESC
v nastavení programu to zakážu
pak stisku ESC a průzkumník se zavře
Jakmile program spustím příště, už k zavření průzkumníka nedojde.
Jestli to dělá i v nějakém jiném případě, potřeboval bych postup, jak se k tomu dobrat.
P.S. Nasel jsem tam jeste kod, ktery by to mohl zpusobovat. Dla jsem to pryc, tak uvidime
Edited 2 time(s). Last edit at 2020-09-27 08:47 by pspad.
Posted by: mkocman | Date: 2020-09-28 21:18 | IP: IP Logged
pspad:Hned na první záložce statistiky je datum a čas vytvoření a poslední změny.
To ano; myslím to tak, že když jiný uživatel uloží a já mám vypnuté CheckDocChanges (z více důvodů) a později chci se souborem pracovat, tak abych hned viděl např.:
Poslední změna 26. 9. 20 17:18:19
Načteno/uloženo 26. 9. 20 11:12:13
- hned uvidím, že 'Načteno/uloženo' bylo dříve a že musím si soubor znovu načíst, dříve než ho budu editovat...
Posted by: pspad | Date: 2020-09-28 21:22 | IP: IP Logged
Pochopil jsem.
Posted by: mkocman | Date: 2020-09-28 21:28 | IP: IP Logged
pspad:Jestli to dělá i v nějakém jiném případě, potřeboval bych postup, jak se k tomu dobrat.P.S. Nasel jsem tam jeste kod, ktery by to mohl zpusobovat. Dla jsem to pryc, tak uvidime
Ano, je to jiný případ a teď jsem na to asi přišel: nedělá to, dokud nedám Nastavení programu > OK (klidně i beze změny) - poté už to dělá pořád až do restartu... Děkuji.
Posted by: mkocman | Date: 2020-10-12 15:57 | IP: IP Logged
Ještě taková drobnost: Nastavení zvýrazňovačů > políčko Pravý okraj: nejde zadat 3ciferné číslo (musím po každé změně nastavení ručně ťuknout na pravítku na 120). Děkuji.
Posted by: pspad | Date: 2020-10-12 16:18 | IP: IP Logged
mkocman:Ještě taková drobnost: Nastavení zvýrazňovačů > políčko Pravý okraj: nejde zadat 3ciferné číslo (musím po každé změně nastavení ručně ťuknout na pravítku na 120). Děkuji.
Opraveno. Dostupné bude v dalším buildu
Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2024 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR