You are here: PSPad forum > České diskuzní fórum > Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

#1 Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Posted by: TMK | Date: 2016-05-05 11:49 | IP: IP Logged

Ahoj, neexistuje nějaká funkcionalita či nějaký plugin pro automatické zadávání středníku u PHP na konec řádku při opuštění kurzoru z řádky ?

Díkysmiling smiley

Options: Reply | Quote | Up ^


#2 Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Posted by: TMK | Date: 2016-05-20 15:41 | IP: IP Logged

Vážně nic? to to nikomu nevadí ?

Options: Reply | Quote | Up ^


#3 Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Posted by: Kráťa | Date: 2016-05-20 16:32 | IP: IP Logged

A jak ma byt poznano, ze jde o konec radku se strednikem? Co kdyz mas treba
{
If...
}
To by melo udelat strednik za prvni slozenou zavorkou?

--
--------

Třeba to PSPad dávno umí, pouze to neumím já.
Kráťa s vypnutým zvukem

Edited 1 time(s). Last edit at 2016-05-20 16:34 by Kráťa.

Options: Reply | Quote | Up ^


#4 Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Posted by: TMK | Date: 2016-05-28 14:22 | IP: IP Logged

Samozřejmně by tam muselo být pravdilo na zavorky to podle me neni nic sloziteho
kdyz, ale napisu: napr $ID = $obrobek_id["id"]
bez stredniku nakonci je to fatalni chyba.
Proto chci upozornit na novou funkcionalitu, kterou by urcite mnoho lidi ocenilo.

Options: Reply | Quote | Up ^


#5 Re: Automatický středník u PHP při opuštění řádky.

Posted by: AD7 | Date: 2016-05-30 08:37 | IP: IP Logged

Tiež sa prihováram za niečo takéto, nakoľko tu mnohí používame PSPad celé roky tak minimálne pri písaní CSS a JavaSpriptu by som to ocenil.

Options: Reply | Quote | Up ^






Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2019 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR