You are here: PSPad forum > České diskuzní fórum > Zadání chybného heslo k FTP

Zadání chybného heslo k FTP

#1 Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: Zhola | Date: 2024-07-06 07:13 | IP: IP Logged

Dlouho jsem se programováním zezabýval, kdysi pomocí skvělého PSPadu furt.

Rozčiluje mě, když zadám chybné heslo při připojování k FTP (caps lock, omylem vypnu numpad například), že mě to nevyzve k zadání nového hesla, ale nabízí to hledat řešení na internetu, no dobrá, to fakt nechci, když to tedy vyexnu a chci se znovu lépe připojit, nenabízí to už zadání hesla, ale znovu se to připojuje s tím původním chybným heslem, nic s tím nenadělám, musím PSPad ukončit a znovu nastartovat, což je při rozdělané přáci problém.

No ještě se to divně chová při Undo pomocí Ctrl-Z, při zmáčknutí tlačítka Undo ne.

Options: Reply | Quote | Up ^

#2 Re: Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: pspad | Date: 2024-07-06 07:19 | IP: IP Logged

Diky, na to FTP heslo se kouknu, to je fakt hloupe chovani

K Ctrl+Z, muzete byt konkretnejsi?

#3 Re: Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: Zhola | Date: 2024-07-07 19:35 | IP: IP Logged

Ctrl-Z: rád bych byl konkrétnější, ale při práci jsem klávesovou zkratku už radši nepoužíval a když to zkouším teď jen tak, tak se to chová normálně. Kdybych na něco přišel, dám vědět. Možná to dělalo na počítači v práci, zkusím to zítra tam, i když mám na obou nové stabilní verze.

#4 Re: Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: Zhola | Date: 2024-07-16 21:05 | IP: IP Logged

Omlouvám se, křivě jsem obvinil PsPad, s tím undo pomocí klávesové zkraty šlo podle všeho o rozbitou klávensnici.

#5 Re: Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: Zhola | Date: 2024-10-13 20:27 | IP: IP Logged

Dobrý den, stáhnul jsem si po několikáte novou verzi, ale nic se nezměnilo. Nezpaomněl jste?

#6 Re: Zadání chybného heslo k FTP

Posted by: pspad | Date: 2024-10-14 01:24 | IP: IP Logged

Nezapomnel, u sebe mam opraveno, ale jeste jsem nedaval novou verzi

Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2024 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR