You are here: PSPad forum > České diskuzní fórum > Sumárny Changelog.txt? Je niekde?
Posted by: AD7 | Date: 2019-04-04 13:36 | IP: IP Logged
Zdravím,
v sekcii kde vychádzajú priebežne beta releasy:
* forum.pspad.com
sú vždy uvedené aj zmeny/opravy. Je niekde celkový napr. v .txt formáte? (pracujem často offline) občas by som nahliadol čo nového/opravy/zmeny od stabilnej verzie.
Nemal by to byž problém? dať to dokopy... jedného súboru.
Edited 1 time(s). Last edit at 2019-04-04 13:36 by AD7.
Posted by: pspad | Date: 2019-04-04 14:45 | IP: IP Logged
Ne, sumární changelog z jednotlivých buildů k dispozici není. Při vydání plné verze je k dispozici na stránkách.
Samozřejmě bych jej mohl někde publikovat, ale je to zase další práce a zase další čas, který mi pak chybí na cokoliv jiného.
Posted by: AD7 | Date: 2019-04-05 11:19 | IP: IP Logged
Chápem, myslel so, že keď si už dáte prácu s tým, že pri každej beta verzii je podrobný popis zmien, opráv a noviniek.
Tak miesto toho by tam bol len link na Changelog.html(.txt) kde by bolo to isté akurát kumulatívne.
Bolo by to možné trebárs od vydania následovnej stabilnej verzie robiť takto?
Edited 1 time(s). Last edit at 2019-04-05 11:19 by AD7.
Posted by: pspad | Date: 2019-04-05 11:37 | IP: IP Logged
Já ten changelog evidovaný mám. Teoreticky můžu změnit systém a změny uvádět vždy k poslední plné verzi, ale to zase nikdo na první pohled nepozná změny v posledním buildu...
Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2024 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR