You are here: PSPad forum > České diskuzní fórum > Formatovanie XML - program pada
Posted by: AD7 | Date: 2017-05-15 14:37 | IP: IP Logged
Zdravím,
tento XML pri preformátovaní "ako HTML" spôsobuje chyby pri ukončení PSPad 5.0.0 build 207, x32.
leteckaposta.cz
Edited 1 time(s). Last edit at 2017-05-15 14:38 by AD7.
Posted by: pspad | Date: 2017-05-15 14:50 | IP: IP Logged
Zkoušel jsem s pslednim buildem verze 5 nepada. Jen to trva dlouho.
Pokud pouziju funkci TiDy z menu HTML - XML reformat, je to mnohem rychlejsi a ani v tomto pripade mi verze 5 nespadla pri ukonceni.
Posted by: AD7 | Date: 2017-05-15 15:32 | IP: IP Logged
Zo dva krát mi to padlo, a to som už mal otvorený sformátovaný XML (prefify) a malý PHP skriptík. No nejde mi nejak "nasimulovať" situácia... Uvidíme.
Edited 2 time(s). Last edit at 2017-05-15 15:33 by AD7.
Posted by: AD7 | Date: 2017-05-15 15:58 | IP: IP Logged
Crash log - bežné editovanie .php a .json:
Snáď pomôže..
Edited 1 time(s). Last edit at 2017-05-15 15:59 by AD7.
Posted by: pspad | Date: 2017-05-15 16:38 | IP: IP Logged
Tuhle chybu jsem opravoval dnes. V dalsim buildu by to melo byt v poradku.
Posted by: vbr | Date: 2017-05-15 19:16 | IP: IP Logged
AD7:Zdravím,tento XML pri preformátovaní "ako HTML" spôsobuje chyby pri ukončení PSPad 5.0.0 build 207, x32.
leteckaposta.cz
Zdravim,
muzu potvrdit uvedenou chybu - taky PSPad 5, 32bit, 207; Win7.
Opravdu se chyba projevuje az pri zavirani posledniho tabu PSPadu, kdyz se predtim pracovalo s onim souborem, jak je popsano.
Staci jen (s cerstve otevrenym PSPadem) znovu otevrit onen xml soubor preformatovany coby html a ulozeny, nebo take uz puvodni xml soubor bez uprav. Pokud jsou pak otevreny nejake dalsi taby, je mozne onen soubor xml i zavrit, chyba - dialog PSPad.exe application error ... se projevi az pri zavirani posledniho zbyvajiciho tabu. Po odklikani promptu jde program i zavrit, tj. nezustane zasekly.
(Zda se tak, ze problem je s vlastnim obsahem souboru (puvodnim ci preformatovanem), ne s pouzitou funkci preformatovani.)
Je treba poslat log chyby, nebo se to projevilo v automaticky posilanych udajich, pripadne je to takto nasimulovatelne?
vbr
Posted by: pspad | Date: 2017-05-16 03:22 | IP: IP Logged
Log bych uvital
Posted by: vbr | Date: 2017-05-16 16:52 | IP: IP Logged
pspad:Log bych uvital
Pred chvili jsem poslal log mailem, ted se mi ale zda, ze je pro tuhle chybu irelevantni obsah souboru, zrejme jde o stejnou chybu pri zavirani tabu jako je zminena:
forum.pspad.com
Chyba se objevi i pri spusteni pspadu s prazdnym tabem a jeho zavreni (prave jako zavreni tabu) - naopak pri ukonceni programu s poslednim tabem otevrenym chyba zrejme nenastava (asi proto jsem si ji nevsiml v bezne praci ale az pri simulovani postupu uvedeneho ve foru chyb...).
Zdravim,
vbr
Posted by: pspad | Date: 2017-05-16 17:41 | IP: IP Logged
vbr:pspad:Log bych uvitalPred chvili jsem poslal log mailem, ted se mi ale zda, ze je pro tuhle chybu irelevantni obsah souboru, zrejme jde o stejnou chybu pri zavirani tabu jako je zminena:
forum.pspad.comChyba se objevi i pri spusteni pspadu s prazdnym tabem a jeho zavreni (prave jako zavreni tabu) - naopak pri ukonceni programu s poslednim tabem otevrenym chyba zrejme nenastava (asi proto jsem si ji nevsiml v bezne praci ale az pri simulovani postupu uvedeneho ve foru chyb...).
Zdravim,
vbr
Potvrzuju. Je to stejná chyba. Me se to neprojevi, protoze ji mam uz opravenou.
Posted by: vbr | Date: 2017-05-17 18:52 | IP: IP Logged
pspad:vbr:pspad:Log bych uvitalPred chvili jsem poslal log mailem, ted se mi ale zda, ze je pro tuhle chybu irelevantni obsah souboru, zrejme jde o stejnou chybu pri zavirani tabu jako je zminena:
forum.pspad.comChyba se objevi i pri spusteni pspadu s prazdnym tabem a jeho zavreni (prave jako zavreni tabu) - naopak pri ukonceni programu s poslednim tabem otevrenym chyba zrejme nenastava (asi proto jsem si ji nevsiml v bezne praci ale az pri simulovani postupu uvedeneho ve foru chyb...).
Zdravim,
vbrPotvrzuju. Je to stejná chyba. Me se to neprojevi, protoze ji mam uz opravenou.
Zdravim, taky muzu potvrdit, ze s buildem 211 k chybe nedochazi (aspon ne u mne na Win7 - jestli problem zmineny ve vlakne 211
forum.pspad.com
s win 10 se tyka neceho podobneho.
Zdravim,
vbr
Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2025 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR