You are here: PSPad forum > České diskuzní fórum > Podivne chovani programu

Podivne chovani programu

#1 Podivne chovani programu

Posted by: MichalKarlik | Date: 2015-10-08 19:14 | IP: IP Logged

Dobry den/vecer,

reportuji podobne "podivne" chovani programu, jako je "zbuchnuti pri neaktivite programu". Mam jiz nekolik verzi pocit, blizky jistote, ze neco neni v poradku s funkci "Nahradit", zvlaste pri pouziti regularnich vyrazu.

Projevuje se to nasledujicim zpusobem - pri opakovanem pouzivani funkce "Nahradit" se dostanu do stavu, kdy regularni nahrazovani \x20 za \n je odmitnuto, protoze neni syntakticky spravne. Predchazi tomu nekolik nahrazeni, ktere se podle mne provedou jen castecne (neco se vynecha?).

Jen nekdy dojde k vyjimce v programu a PsPad si "ustele", spise "prestane realne nahrazovat". Jednoduche reseni je vyskocit a znovu spustit PsPad. Ale velmi obtizne se detekuje spatna funkce. Tezko mohu soubory "okometricky" kontrolovat.

Jedna se o vetsi textove soubory na WinXP SP3 CZ 512 MB RAM, ale i na Win 7 Pro CZ 4 GB RAM, verze PSPadu - ruzne z posledni doby, tuto funkci pouzivam narazove.

Jak mohu pomoci s odhalenim? Ma nekdo podobnou zkusenost?

Dekuje a pozdravuje Michal Karlik

Options: Reply | Quote | Up ^






Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2024 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR