You are here: PSPad forum > English discussion forum > Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

#1 Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: PSPad | Date: 2022-08-12 17:32 | IP: IP Logged

It says it has been changed 10000000x times, but it hasn't. Regex Engine PSPad bad.
Example:
^
replace with "NOTHING" (null)

But it works perfectly in Boost.Regex and Onigmo.

Options: Reply | Quote | Up ^


#2 Re: Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: pspad | Date: 2022-08-12 19:47 | IP: IP Logged

What do you want to do?

Options: Reply | Quote | Up ^


#3 Re: Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: PSPad | Date: 2022-08-13 09:57 | IP: IP Logged

This is some unknown INVISIBLE Unicode character and I want to remove it

invisible-characters.com

Edited 1 time(s). Last edit at 2022-08-13 09:58 by PSPad.

Options: Reply | Quote | Up ^


#4 Re: Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: pspad | Date: 2022-08-13 10:43 | IP: IP Logged

^ means begin of line. Not an unknown unicode character

Options: Reply | Quote | Up ^


#5 Re: Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: PSPad | Date: 2022-08-13 15:05 | IP: IP Logged

"^_"

_ <=== But "__" means any invisible character.

Options: Reply | Quote | Up ^


#6 Re: Replace with "NOTHING" (regex engine problem!!!)

Posted by: pspad | Date: 2022-08-13 18:36 | IP: IP Logged

Immediately after line begin

Options: Reply | Quote | Up ^






Editor PSPad - freeware editor, © 2001 - 2022 Jan Fiala, Hosted by Webhosting TOJEONO.CZ, design by WebDesign PAY & SOFT, code Petr Dvořák, Privacy policy and GDPR